NISSAN NV 200

Το Nissan NV 200 είναι ένα επαγγελματικό οχηματικό μοντέλο που συνδυάζει αξιοπιστία, ευελιξία και ανθεκτικότητα. Σχεδιασμένο για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των αναγκών σας, το Nissan NV 200 προσφέρει μεγάλο χώρο φορτίου, άνετη εσωτερική διαμόρφωση και αξιόπιστη απόδοση.

  • Πετρέλαιο
  • Μηχανικό
  • 7
  • 4 βαλίτσες
  • 5
  • A/C

Φόρμα Ενοικίασης

Παιδικό κάθισμα
5.00 / Ανά Ημέρα
Βρεφικό κάθισμα
5.00 / Ανά Ημέρα
Αλυσίδες χιονιού
10.00 / Ανά Ημέρα
Επιπλέον οδηγός
4.00 / Ανά Ημέρα
Island ferry boat travel fee
20.00 Συνολικά
Μεικτή ασφάλεια με απαλλαγή
9.00 / Ανά Ημέρα
Μεικτή ασφάλεια μειωμένης απαλλαγής ευθύνης
14.00 / Ανά Ημέρα
  • Διαθέσιμο
  • Μη-διαθέσιμες μέρες / ώρες

Το Nissan NV 200 είναι ένα επαγγελματικό οχηματικό μοντέλο που συνδυάζει αξιοπιστία, ευελιξία και ανθεκτικότητα. Σχεδιασμένο για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των αναγκών σας, το Nissan NV 200 προσφέρει μεγάλο χώρο φορτίου, άνετη εσωτερική διαμόρφωση και αξιόπιστη απόδοση. Ανεξάρτητα από το αν χρειάζεστε μεγαλύτερο χώρο φορτίου, ευέλικτη διαμόρφωση επιβατών ή εξειδικευμένο εξοπλισμό, το Nissan NV προσφέρει ποικιλία επιλογών.

Επιπλέον, το Nissan NV 200 διαθέτει προηγμένες τεχνολογίες ασφαλείας και συνδεσιμότητας που ενισχύουν την ευκολία χρήσης και την αποτελεσματικότητα. Με τον ισχυρό κινητήρα του και την ομαλή του οδήγηση, το Nissan NV προσφέρει αξιόπιστη απόδοση και ευχαρίστηση στην οδήγηση.

Συνολικά, το Nissan NV 200 είναι μία εξαιρετική επιλογή για οδηγούς που αναζητούν ένα αξιόπιστο και προσαρμόσιμο οχηματικό μοντέλο που μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις τους.

Στην Plexi Car παρέχουμε ευελιξία σε κάθε σας ενοικίαση με δωρεάν ακύρωση και εύκολη διαχείριση της κράτησης μέσα από το σύστημα μας. Αποφεύγουμε την οποιαδήποτε κρυφή χρέωση για να είστε πάντοτε σίγουροι/ες για την τελική τιμή της κράτησης σας. Επιπλέον, δεσμευόμαστε σε θέματα υγιεινής & καθαριότητας, λαμβάνοντας αυξανόμενα μέτρα ασφαλείας για τους εργαζόμενους και τους πελάτες μας.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

Επιλογή ημ/νιών
Επιλογή ημ/νιών
Επιλογή ημ/νιών